By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.

Bouw een carrière in Hospitality Tech

Bij Zenchef creëren we niet alleen een product; we geven vorm aan de toekomst van de restaurantindustrie.
Sluit je aan bij ons team van levensgenieters, gepassioneerd door het revolutioneren van ervaringen voor de restaurants die in onze missie geloven.

Wij zijn een groep food- en tech-enthousiastelingen die zich inzetten voor het opbouwen van een veerkrachtigere restaurantindustrie door restaurants en gasten dichter bij elkaar te brengen, zodat de cultuur van uit eten gaan kan floreren.

Vacatures

Ontdek spannende mogelijkheden bij Zenchef. We zijn aan het groeien en zijn op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken.

Onze waarden

HEART

We hebben karakter en dat is te zien — we zijn betrouwbaar en medelevend. We vertegenwoordigen elke dag de waarden van onze branche; gastvrij en uitnodigend. We behandelen onze medewerkers alsof ze gasten zijn in ons restaurant.
Onze omgeving is een plaats van vertrouwen waar mensen een stem hebben en een gerespecteerde stoel aan tafel hebben.

craft

We zijn in hart en nieren scrappy ondernemers met een diep respect voor de kunst van hospitality. We zijn trots op ons werk waarbij eigenaarschap en creativiteit onze basis vormen.
Het gaat bij ons om kwaliteit boven kwantiteit. We zijn voortdurend bezig met het verfijnen van de manier waarop we dingen doen om mensen de best mogelijke ervaring te bieden.

thrive

We tonen leiderschap door oprecht en betrokken te zijn.
Onze nadruk ligt op de langetermijnvisie. We nemen als collectief beslissingen en begrijpen de impact die we op elkaar kunnen hebben.
We creëren een ruimte waar iedereen kan groeien, waar we eigenaar zijn van en leren van onze fouten.

Ontmoet ons Talent Acquisition Team

30 minuten
Kennismaking met Zenchef; onze cultuur, ons product en hoe het is om deel uit te maken van ons team.

Maak kennis met de Hiring Manager

1 uur
Begrijp de dagelijkse gang van zaken, bespreek je vaardigheden en duik dieper in de functie.

Business Case

1-2 uur
Laat je vaardigheden zien door middel van een live of remote presentatie van je businesscase.

Ontmoet het team

1 uur
Maak kennis met je toekomstige team en leer de functie en het bedrijf beter kennen.

Ontdek onze kantoren in heel Europa

Amsterdam
Antwerpen
Parijs
Berlijn
Lissabon
Remote
ontdek het leven
bij zenchef
Delen van kennis
Geweldige lunches
Team Portugal
Succes vieren
Fun after work

Veelgestelde vragen

Hoe werkt ZenchefOS ?

Zenchef is een softwareoplossing voor restaurantbeheer die de restaurantervaring voor klanten vereenvoudigt. Alles is gecentraliseerd in één beheertool, wat je dagelijkse leven als restauranteigenaar eenvoudiger maakt. Met de aangeboden diensten is de klantervaring gestroomlijnd, vloeiend en moeiteloos. Voor restauranteigenaren besparen wij jouw teams tijd, verhogen we de klantenloyaliteit en blijf je 100% onafhankelijk.

Kan ZenchefOS worden gekoppeld aan de kassasoftware die ik al gebruik?

Absoluut. ZenchefOS kan worden geïntegreerd met alle soorten restaurantsoftware, inclusief kassasoftware. Welke kassa je ook gebruikt, je kunt hem zonder problemen koppelen aan onze software.

Hoe werkt Zenchef?

Zenchef is restaurantsoftware die de restaurantervaring van de klant vereenvoudigt. Alles is gecentraliseerd in één beheertoepassing, wat je dagelijkse leven als restauranteigenaar eenvoudiger maakt. Met de verschillende aangeboden diensten is de klantervaring gestroomlijnd en moeiteloos. Voor restauranthouders besparen jouw teams tijd, verhoog je de klantenloyaliteit en blijf je 100% onafhankelijk.

Wat is een softwareoplossing voor restaurants?

Zenchef biedt een uitgebreide softwareoplossing voor restaurantbeheer, speciaal gericht op de klantervaring en restaurateurs. Geen commissies of tussenpersonen garanderen de onafhankelijkheid van het beroep. Met één softwareoplossing voor beheer kunnen restauranthouders hun boekingen, website, digitale menu's (online of via een QR-code), digitale betalingen en facturering, orderverwerking, Click & Collect en voorraadbeheer managen. Restauranteigenaren kunnen ook hun online reviews en gastprofielen beheren, waarvan zij, en alleen zij, de eigenaar zijn.

zenchef FAQ