Maak kennis met ons team

Een professionele ondersteuning en persoonlijke aanpak.

Ons Team

Service en een persoonlijke aanpak

 

Kies voor het beste systeem en service

Met Tablemanager werk je met het beste reserveersysteem op de markt. 

Dat komt omdat Tablemanager door restauranteigenaren zelf is ontworpen. 

Inmiddels dragen diverse IT ontwikkelaars, customer support medewerkers, accountmanagers  en restaurateurs mee aan de continue ontwikkeling.

Zo werk je met een systeem dat heel gebruiksvriendelijk is,  zeer stabiel én flexibel. Service en support zijn bij ons inbegrepen dus geen verrassingen. Geen verre helpdesks of support ticket maar een persoonlijk contact en service.

Je betaalt bij ons GEEN commissie voor normale reserveringen. En wij hebben koppelingen met alle grote systemen zoals Lightspeed, Mailchimp, Google en Instagram. 

Daarnaast bieden wij integraties aan met partners zoals Diningcity en Restaurant Week voor een totaaloplossing voor je restaurant. Of je nu reserveringen en gasten wilt beheren of nieuwe inkomstenkanalen wilt inschakelen, bij Tablebooker zit je juist.

Wil je meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

Het Tablemanager teamWe helpen je graag verder—

Acop

Responsable Marketing

Implementation Manager

Jorne

Account Manager

Jasmien

Account Manager

Jelmer

Customer Care Expert

Lucas

Implementation Manager

Wim

Sales Director

Valérie

Customer Relations Manager

Charlotte

Account Manager

Emilie

Account Manager

Johannes

Chief Technology Officer

Sirdan​

Customer Success Specialist

Maud

Account Manager

Met onze technologie ga je vooruit.

Innovatie en technologie ten dienste van je restaurant

Tablemanager is het meest gebruiksvriendelijke reserveringssysteem voor restaurants. Verzamel al je reserveringen in één systeem, win zo enorm veel tijd en maak het ook voor je  gasten eenvoudiger om te reserveren. Onze waaier van koppelingen met partners en tools biedt je bovendien de mogelijkheid om eenvoudig extra omzet te genereren. Hoe en wanneer je dat wilt. We laten je graag zien wat we voor je kunnen betekenen.

 

Paul Slootmans
CEO Tablemanager

We helpen je graag verder—

Een professioneel systeem is een must vandaag

Door de digitale versnelling zoeken, kopen en reserveren wij vandaag massaal online. Logisch want het is gemakkelijk en snel. Ook in de restaurantsector is het online reserveren enorm belangrijk geworden. Tot 70% van de reserveringen  voor onze aangesloten restaurants is vandaag al online en dat percentage stijgt.

Het is dus belangrijk een professioneel en gebruiksvriendelijk systeem te hebben om geen omzet en kansen te missen en daar willen we je graag bij helpen.

Bij Tablemanager combineren we toptechnologie met een persoonlijke aanpak én service.  Ontdek zelf wat we je te bieden hebben en vraag voor meer info, of een gratis proefperiode aan, of mail/bel voor een afspraak. Ons team helpt je heel graag verder.

Tablemanager maakt reserveringen eenvoudig voor meer dan 3000 tevreden restaurants en hun gasten.