Ons doel bij Tablemanager is eenvoudig: u helpen tijd te besparen en meer boekingen te genereren.
Jurgen Lijcops van The Glorious -de rijzende ster volgens de kenners van Gault Millau- is alvast enthousiast:
Ik vind tablebooker een geweldig product. Het spaart me enorm veel tijd uit, mijn klanten zijn enthousiast over de automatische bevestiging en er reserveren elke maand meer mensen via de website!”
The Glorious -de rijzende Tweet
In Antwerpen geloven bekende culinaire adressen als l’Epicerie du cirque, De Kleine Zavel en The Glorious al sterk in het concept. Maar ook de betere brasseries alsJosephine’s restaurant en Brasserie Appelmans zijn lid van de tablebooker community. Wie eerder op zoek is naar een snellere hap kan dan weer reserveren bij leuke zaken als Berlin en Lucy Chang, om er enkele op te noemen.
Maar tablebooker wil niet enkel het leven van de Belgische foodie vergemakkelijken. Ook voor de Belgische restaurateur is er een oplossing. Daarvoor riepen de heren van tablebooker ‘tablemanager’ in het leven: een tool voor de restauranthouder om alle reservaties 24/7 te beheren en zijn restaurant elke dag weer optimaal, en vooral automatisch, in te delen. Zo kan de restauranthouder zich terug volledig concentreren op een vernieuwend menu en een uitstekende service, zonder een voortdurend rinkelende telefoon of een uitpuilende mailbox.
Download als de vliegende bliksem de tablebooker app, of ga naar de tablebooker website om de volledige lijst van restaurants te bekijken.